Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش نقشه راهی جامع جهت تحقق حیات طیبه و طی مسیر است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، هاشم ناظمی‌جلال پیش‌ازظهر امروز در گردهمایی استانی حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در کردستان برگزار شد، با بیان اینکه معلمان و روحانیون در گسترش علم و دانش در جامعه وظیفه مهم و حساس دارند، اظهار داشت: باید این عزیزان نیروهایی را تربیت کنند که توانایی تاثیرگذاری و جهت‌دهی فرهنگی در آموزش و پرورش را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش نقشه راهی جامع جهت تحقق حیات طیبه و طی مسیر است، گفت: الزامات این مسیر مشخص شده اما علی‌رغم تاکیدات مقام معظم رهبری و ابلاغ این سند، فاصله زیادی تا تحقق اهداف و راهکاری مدنظر داریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به جزئیاتی از دیدار اخیر معلمان برتر کشور با رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: معظم‌له در بیاناتشان از عملکرد آموزش و پرورش ابراز رضایت کردند اما همچنان نسبت به عدم تحقق سند تحول بنیادین دغدغه داشتند و بیاناتی در این رابطه فرمودند.

وی با تاکید بر اینکه باید همه متولیان و فعالان عرصه علم و تربیت براب تحقق این سند تلاش کنند، افزود: ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش بر اساس توافقنامه سال 79 و به منظور شناسایی و معرفی نیازمندی‌ها و ظرفیت‌ها تشکیل شده است.

ناظمی‌جلال از برنامه‌ریزی برای رفع مشکلات و شناسایی نیازندی‌های حوزه "مدیریت و تشکیلات، امور تربیتی و تبلیغی، پژوهش، منابع انسانی، آموزش و برنامه‌ریزی" در قالب فعالیت‌های این ستاد خبر داد و بیان کرد: تلاش جهت تحقق اهداف انقلاب و امامین انقلاب، تربیت اسلامی و تعلیم و تربیت از دیگر برنامه‌های اولویت‌دار بوده که به‌جد دنبال دنبال می‌شود.

وی با اشاره به حضور 320هزار دانش‌آموز در استان اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم دانش‌آموزانی در تراز انقلاب اسلامی تربیت و تحویل جامعه دهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان تقویت پیوند عمیق و ارتباط حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش به منظور ارتقای کیفی تعلیم و تربیت در راستای بیانیه گام دوم انقلاب و تحقق سند تحول بنیادین را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: در تربیت دانش‌آموزان به حضور مبلغان حوزه‌های علمیه هستیم.

ناظمی‌جلال با بیان اینکه دیدار با ائمه جمعه و جماعت و مشورت و استفادهداز نظرات و راهکارهای آنان جهت ارتقای تعلیم و تربیت در استان را یکی از برنامه‌های خود در این دوره مدیریتی خواند و ابراز داشت: خود را خدمتگزار جامعه معلمان دانسته و پیگیر حل مشکلاتشان هستیم.

تربیت نیروهای متدین و متفکر در اولویت آموزش‌وپرورش قرار گیرد

حجت‌الاسلام نادر رنجبر،‌ مدیر حوزه‌های علمیه استان کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه موضوع تربیت در همه جوامع از اهمیت والایی برخوردار است، اظهار داشت: منطق و هدف آموزش و پرورش تربیت انسان شایسته است و این مجموعه در این راستا تلاش می‌کنند.

وی گفت: حکومت اسلامی‌ نیز دنبال تربیت انسان‌های مومن، متدین، خردمند و متفکر بوده تا این عزیزان‌ زمینه رشد و پیشرفت کشور را فراهم‌ کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه استان کردستان بر ضرورت همکاری آموزش و پرورش با حوزه‌های علمیه و نهاد روحانیت تاکید کرد و افزود: رسیدن به چنین هدفی به تنهایی برای آموزش و پرورش امکان‌پذیر نیست لذا باید دانش‌آموزان از لحاظ علمی‌تربیت و تقویت شود.

رنجبر با بیان اینکه ظرفیت بزرگ حوزه‌های علمیه به کمک آموزش و پرورش می‌آید، عنوان کرد: روحانیون مسئولیت‌های اجتماعی بر عهده داشته و خوشبختانه این عزیزان در طول تاریخ در حوزه‌های مختلف به ویژه دوران اخیر کرونایی عامل آرامش بیماران و نقش‌آفرینی کرده‌اند.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش: برنامه 5 ساله سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش تدوین می‌شودنماینده ولی‌فقیه در استان کردستان: جایگاه خانواده در مدارس تقویت شود

توانمندسازی روحانیون شاغل در آموزش وپرورش کردستان

حجت‌الله نریمانی، معاون اداره‌کل آموزش و پرورش کردستان نیز در این جلسه از تحقق 85درصدی برنامه‌های این حوزه در استان خبر داد و اظهار کرد: جذب 28طلاب وظیفه، توانمندسازی مدیران، معلمان و روحانیون شاغل مستقر در آموزش و پرورش و برگزاری دوره‌های مختلف آموزشی برای آنان با حضور اساتید مطرح کشوری از جمله اقدامات انجام شده در این حوزه بوده و در تابستان و ابتدای سال‌تحصیلی جدید نیز ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/481/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سند تحول بنیادین حوزه های علمیه استان کردستان آموزش وپرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۸۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت:با کارنامه تحولی می‌توانیم تمام سطوح شناختی را در دانش آموزان و همکارانمان ارائه دهیم و به نوعی کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش است. - اخبار استانها -

به گزرش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید‌امیر شوشتری در همایش تبیینی برگزاری امتحانات نهایی با تبریک هفته معلم و یاد استاد شهید مرتضی مطهری اظهارداشت: اقدامات هوشمندانه و تحولی در نظام ارزشیابی آموزش و پرورش برنامه‌ریزی شده است، سلامتی امتحانات آموزش و پرورش، بالابردن کیفیت امتحانات، برگزاری امتحانات به صورت استاندارد و ‌سلب بهانه‌هایی که عده‌ای می‌خواستند امتحانات نهایی را در این سطح مشکل جلوه دهند.

وی افزود: امتحانات نهایی از جمله برنامه ریزی‌های موفق در آموزش و پرورش است که از نحوه اجرای آن رضایت کامل داریم.

شوشتری تصریح کرد: باید در امتحانات شیوه سنجش و توانایی‌های دانش‌آموزان مشخص شود، با برنامه‌ریزی جدید امتحانات و کارنامه تحولی می‌توانیم تمام سطوح شناختی را در دانش‌آموزان و همکارانمان ارائه دهیم و به طور کامل به اجرای سند تحول بنیادین دست یابیم از طرفی قطع ید سودجویان و مافیای امتحانات نیز از برکات برنامه‌ریزی های انجام شده در بحث امتحانات نهایی است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: تحولات بنیادین در آموزش و پرورش بسیار سریع انجام شد و این سرعت و عدم تمرکز ممکن است موجب عدم توجیه برگزارکنندگان شود که تشکیل چنین جلساتی برای آن بسیار موثر است، از خانواده‌ها و دانش‌آموزان هم نباید قبل از اطلاع‌رسانی توقع زیادی داشته باشیم. لذا باید یک اطلاع رسانی عمومی و سراسری و توجیه از این موضوع صورت بگیرد و در نرم افزار شاد و رسانه های آموزش و پرورش و صدا و سیما اطلاع رسانی هرچه کامل تر نسبت به سند تحویل بنیادین و کارنامه تحولی داشته باشیم.

امتحانات نهایی یک آزمون برای آموزش و پرورش است

 حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد، معاون فرهنگی اجتماعی زیارت استانداری خراسان رضوی  نیز با بیان حدیثی از امام صادق (ع) اظهارداشت: هر که براى خدا علم بیاموزد و به آن عمل کند و به دیگران آموزش دهد، در ملکوت آسمان ها به بزرگى یاد شود؛ همانطور که شهید مطهری براى خدا آموخت، براى خدا عمل کرد و براى خدا آموزش داد! این هفته؛ هفته بزرگداشت زحمات معلم و یاد شهید مطهری است.

وی بیان کرد: آموزش متولیان فراوانی در مقاطع گوناگون دارد، اما همچنان آموزش و پرورش مهم ترین و اصلی ترین جایگاه در صیانت از نیروی انسانی است و امروز مسئولیت شما برترین ترجمان رسالت انبیاست.

گنابادی نژاد گفت: امتحانات نهایی قبل از اینکه یک آزمون برای دانش آموزان باشد یک آزمون برای آموزش و پرورش است تا خود را بسنجد.

وی افزود: نقطه پایان یادگیری و نقطه اطمینان از اجرای صحیح آن ارزیابی است و این امتحانات نهایی هیمنه هیولای کنکور را در هم می‌شکند.

معاون استاندار خراسان رضوی از ابلاغ الزامات مرتبط با فرمانداری‌ها به همه شهرستان ها خبرداد و گفت: امتحانات باید بگونه ای باشد که علاوه بر دانش آموز به نحوه عملکرد معلم و مدیر و مدیرکل و همه دست اندکاران آموزش و پرورش نمره دهیم و آن ها را ارزیابی کنیم.

گنابادی نژاد ادامه داد: با کمک شما عزیزان باید فضای هر نوع سودجویی و سواستفاده از این امتحانات را حتی در خارج از آموزش و پورش محدود کنیم تا مشکلات کنکور تکرار نشود. آزمون ها همواره سوداگران و سودجویانی دارند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید
  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است
  • صحرایی: آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد
  • آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد
  • آموزش و پرورش بر مبنای سند تحول بنیادین اداره خواهد شد
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پرورش یک تکلیف ملی است
  • آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد/ معلم کارمند نیست
  • بزودی، ابلاغ نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پروش یک تکلیف ملی است