Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج جامعه زنان کشور از تدوین نقشه راه 5 ساله اعتلای بسیج جامع زنان خبر داد و گفت: در قالب این نقشه راه تمام زوایا و فعالیت‌ها دیده‌ شده و از ظرفیت تمامی بانوان کشور استفاده خواهد شد.

به گزارش برنا؛ مینا بیابانی، مسئول بسیج جامعه زنان کشور صبح امروز در نشست با خبرنگاران رسانه‌ها در سنندج گفت: بسیج جامعه زنان کشور به عنوان بخش راهبردی سازمان بسیج در موضوع زن و خانواده راهبردهای لازم برای بسیج جامع زنان به فراخور استان‌های مختلف انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او خاطرنشان کرد: بسیج جامعه زنان در همین راستا در سال گذشته چهار طرح را تدوین و ابلاغ کرده و برنامه‌های استانی براساس این ابلاغ‌ها پیش می‌رود.

ایجاد شبکه اشتغال و تولید

مسئول بسیج جامعه زنان کشور افزود: ایجاد شبکه اشتغال و تولید با عنوان «طرح فدک» با محوریت اشتغال‌زایی برای زنان سرپرست خانوار از حرکت‌های خوبی است که به همت بسیج جامعه زنان در سراسر کشور در حال انجام است.

بیابانی گفت: در قالب این شبکه‌‌ها در کنار تولید، استانداردسازی، برندسازی موضوع بازاریابی هم به صورت ویژه مورد توجه بسیج جامعه زنان کشور در قالب این طرح قرار گرفته است.

او با تاکید بر اینکه توجه به مولفه مهم بازاریابی به پایداری اشتغال‌های ایجاد شده کمک می‌کند، گفت: در همین راستا 32 شبکه کلی اشتغالزایی در کل کشور ایجاد شده و به فراخور هر استان نیز شبکه‌های شهرستانی ایجاد کرده‌ایم که سهم استان کردستان تا این مقطع زمانی حدود 5 شبکه است.

اجرای طرح افزایش جمعیت در کشور

مسئول بسیج جامعه زنان کشور با یادآوری کاهش جمعیت کشور، از تدوین و اجرای طرح افزایش جمعیت با محوریت محلات تدوین شده خبر داد که در قالب آن زوجین در شرف ازدواج آگاه‌سازی و توجیه می‌شوند.

او اضافه کرد: عملکرد بسیج جامعه زنان کردستان در این زمینه خوب بوده و نتیجه آن رشد جمعیتی در برخی نقاط استان است.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور طرح تشکیل تحکیم و تعالی خانواده‌ها را از دیگر برنامه‌های بسیج جامعه زنان عنوان کرد و گفت: این طرح هم با هدف ترغیب و تشویق جوانان به امر ازدواج، ترویج ازدواج اسان، جذب خیرین برای تهیه جهیزیه و غیره در کل کشور در حال اجرا است.

بیابانی افزود: سعی شده در بخش تحکیم خانواده موضوع رفع مشکلات خانواده‌ها با بهره‌گیری از توان و ظرفیت ریش سفیدان و افراد معتمد محله اقدامات خوبی انجام گیرد.

او اظهار کرد: ارائه مشاوره به خانواده با هدف پیشگیری از تنش‌های احتمالی در خانواده‌ها از دیگر نکات مورد توجه در قالب طرح تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده‌ها است.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور عنوان کرد: طرح ترویج و توسعه حجاب و عفاف از دیگر برنامه‌های بسیج جامعه زنان است که در قالب آن به حیا و عفت‌ورزی آحاد مردم توجه شده که در حوزه‌های مختلف از جمله آموزش، فرهنگ‌سازی و توجه به بخش تولید در حال اجرا است.

بیابانی از تدوین نقشه راه 5 ساله اعتلای بسیج جامع زنان خبر داد و گفت: در قالب این نقشه راه تمام زوایا و فعالیت‌ها دیده‌ شده و از ظرفیت تمامی بانوان کشور استفاده خواهد شد.

او اظهار کرد: همزمان با شیوع کرونا خواهران بسیجی آتش به اختیار کار را شروع کردند و برای تهیه و تولید لوازم بهداشتی و ماسک کارگاه‌هایی در خانه‌ها و مساجد راه‌اندازی شد و جدای از اینها، در تغسیل و کمک در تدفین نیز طلاب بسیجی خواهر به صورت داوطلبانه وارد شدند.

فعالیت چشمگیر بانوان بسیجی در طرح شهید سلیمانی

او افزود: فعالیت در قالب طرح شهید سلیمانی از دیگر نقش آفرینی‌های بسیج جامعه زنان طی این مدت بوده است.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور اظهار کرد: در حوزه غربالگری، بیماریابی و غیره اقدامات بسیار خوبی توسط بسیج جامعه زنان در سطح کشور انجام شده که در پیشگیری و مقابله با کرونا نقش مهمی داشته است.

بیابانی عنوان کرد: فعالیت در قالب همیاران مدافعین سلامت از دیگر اقداماتی بود که توسط بسیج خواهران انجام شد البته خواهران بسیجی برای تمام این برنامه‌ها و خدمات‌رسانی بهتر آموزش‌ دیدند.

او در ادامه خاطرنشان کرد: بسیج جامعه زنان کشور هر ساله برای نظارت عملکرد استان‌ها در مورد برنامه‌های ابلاغی بازدیدهای انجام می‌شود که در همین راستا یک اکیپ برای ارزیابی عملکرد بسیج جامعه زنان کردستان طی چند روز گذشته وارد این استان شده است.

مسوول بسیج جامعه زنان کشور عنوان کرد: استان کردستان علیرغم همه مشکلات به ویژه مرزنشینی و  توطئه‌های دشمنان، فعالیت‌های موثری را در جهت توانمندسازی خانواده‌ها و احیای هویت زن مسلمان انجام داده است.

ایجاد شبکه‌ اشتغالزایی خیاطان در کردستان

بیابانی گفت: با توجه به اینکه کردستان از جمله استان‌هایی است که مشکلات عدیده‌ای دارد بسیج خواهران استان ورود بسیار خوبی داشته است و طبق طرح‌های اعلامی شبکه‌های اشتغال‌زایی را در سطح شهرستان‌ها تشکیل داده و پیوند منطقی برای این شبکه‌ها ایجاد کرده است.

به گفته او، کردستان یکی از استان‌های پیشرو در این زمینه است و شبکه خیاطان آن رو به گسترش است.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور تصریح کرد: یکی دیگر از زمینه‌های اشتغال خانوادگی در کردستان موضوع صنایع دستی و مهارت بانوان آن است.

بیابانی افزود: زنان کردستان در زمینه صنایع دستی مختلف مانند فرش، جاجیم، سرمه‌دوزی و غیره مهارت های خوبی دارند و اینها قابلیت دارد در آن شبکه جای خود را پیدا کنند و بتوانند با تمهیداتی که سپاه استان دارد برای اقلیم کردستان عراق به دلیل هم‌جواری و قرابت فرهنگی، صادر کنند.

افزایش مهدهای قرآنی در کردستان

بیابانی تصریح کرد: در زمینه ایجاد مهدهای قرآنی، کردستان تنها استانی بود که با وجود شرایط کرونایی تعداد مهدها را اضافه کرد که این مهم از دیگر نقاط مثبت عملکرد بسیج خواهران سپاه بیت‌المقدس بوده است.

او جذب بسیجیان و فعالیت‌‌ در زمینه خانواده و بانوان بسیجی استان کردستان را نیز خوب توصیف کرد.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور عنوان کرد: روحیه ایثارگری و مودت و شفقت در فعالیت کمک‌های مومنانه در سطح استان متبلور شده است و خوشبختانه در این زمینه نیز اقدامات بسیار خوبی در جذب کمک‌های مردمی و تحویل به خانواده‌های نیازمند انجام شده است.

بیابانی اظهار کرد: تهیه نان مصرفی خانواده‌های بی‌بضاعت با حمایت خیرین از حرکت‌های بسیار خوب دیگری بود که طی این مدت با توجه به شریط اقتصادی سخت مردم انجام گرفته است.

او تهیه جهیزیه برای زوج‌های بی‌بضاعت، فعالیت در حوزه فرهنگی و سایر بخش‌ها را قابل قبول دانست و گفت: ارزیابی عملکرد بسیج جامعه زنان در استان‌ها اگرچه به صورت کامل انجام نشد، اما عملکرد کردستان بیانگر برتری این استان است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه زنان بسیج خانواده اشتغال استان کردستان افزایش جمعیت ازدواج رشد مشکلات حجاب ماسک سلامت زن مسلمان صنایع دستی کردستان عراق زنان اشتغالزایی بسیج جامعه زنان مسئول بسیج جامعه زنان کشور بسیج جامعه زنان عملکرد بسیج خانواده ها برنامه ها استان ها نقشه راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۱۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود

در بازدید دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش ‏بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی از سازمان انرژی اتمی ایران مقرر شد که نقشه راه عملیاتی بهره ‏برداری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین شود.

به گزارش ایسنا، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌‏بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی ضمن بازدید از شرکت توسعه کاربرد پرتوهای ایران در گفت‌و گو با معاون رییس سازمان انرژی اتمی و مدیرعامل این شرکت در خصوص زمینه های استفاده از انرژی هسته ای در حوزه گیاهان دارویی از جمله رفع آلودگی های میکروبی، قارچی و کاهش مصرف سم بحث و تبادل نظر کرد.محمدرضا شمس اردکانی که به دعوت پژمان شیرمردی، معاون سازمان انرژی اتمی ایران و مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوهای ایران در راس هیئتی در محل این سازمان حضور یافته بود، ضمن تشکر از این دعوت گفت: امروز علم و دانش در کشور متولی‌هایی دارد که هم‌‏افزایی این مجموعه‌ ها می‏‌تواند توسعه علمی کشور را رقم بزند. ستاد گیاهان دارویی معاونت علمی ریاست جمهوری، برنامه‌‏های خود را بر اساس سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی) در راستای آماده‌سازی سامانه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در طب سنتی، حفظ میراث مکتوب طب سنتی و تقویت اقتصاد گیاهان دارویی و طب سنتی و توجه به ارتقای تکنیک‏‌های موجود در این حوزه قرار داده است. استفاده از انرژی هسته‌ای به عنوان یکی از تکنیک‌‏های مطرح جهانی در رفع آلودگی‌های میکروبی، قارچی و  کاهش مصرف سم در تولید گیاهان دارویی نیز می‌تواند قابل توجه باشد.

دبیر ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی با اشاره به بازار جهانی گسترده گیاهان دارویی که به گفته وی در سال ۲۰۵۰ به  حدود پنج هزار میلیارد دلار خواهد رسید، اظهار کرد: میزان درآمدزایی بازار گیاهان دارویی در سال ۲۰۵۰ تقریبا سه برابر درآمد بازار نفت خواهد بود که برای داشتن سهمی از این بازار، باید هم‌‏افزایی سازمانی تقویت شود.

وی در ادامه آمادگی ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی ریاست جمهوری را برای همکاری متقابل اعلام و پیشنهاد کرد: در این راستا تفاهم‏نامه‌‏ای بین ستاد و شرکت، منعقد و در زمینه کاربرد پرتوها در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی نیز مانند آیین‌نامه عطاری‌‏ها و بارانداز گیاهان دارویی با همکاری انجمن‌‏های علمی مربوط، مستندسازی انجام شود.

دبیر فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی همچنین بر استفاده از ظرفیت فرهنگستان علوم در راستای فرهنگ‏‌سازی و فواید کاربرد پرتوها در ایجاد اعتماد عمومی تاکید کرد.

شیرمردی، معاون سازمان انرژی اتمی و مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوهای ایران نیز گفت: نقش پرتوها در کیفیت زندگی مردم باید بیش از پیش نمایان باشد زیرا محصولات کشاورزی، مواد غذایی، بهداشت و سلامت، محیط زیست و صنعت با حضور پرتوها کیفیت بهتری خواهند داشت. با ایجاد سامانه پرتودهی در ابتدا تنها استریل کردن وسایل و تجهیزات پزشکی انجام می‌شد اما با توسعه این سامانه‌‎ها و اهمیت کاربرد پرتوها در کشاورزی و سلامت، سند آمایش سرزمینی تدوین شد. در نتیجه این آمایش، ۱۲ منطقه دارای اولویت تولید محصولات کشاوزی از نظر نوع محصول، تناژ تولیدی و قابلیت پرتودهی، انتخاب شده و براساس آن سند راهبردی توسعه محصولات کشاورزی در جهت توسعه صنعت هسته‌‏ای تهیه شد.

وی ادامه داد: کاربرد فناوری هسته‌ای و پرتودهی مواد غذایی یکی از شیوه‌های نوین مؤثر در جهت ارتقای امنیت غذایی است که در بسیاری از کشورهای توسعه یافته به‌طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد. سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، سازمان بهداشت جهانی، سازمان تجارت جهانی و ... از سالیان گذشته به دنبال استفاده از فناوری هسته‌ای به عنوان راه حلی مناسب و کارآمد برای کمک به امنیت غذایی و مبارزه با گرسنگی و سوء تغذیه، در سراسر جهان بوده و در این راستا همکاری‌های گسترده‌ای را آغاز کرده‌­اند.

شیرمردی با اشاره به این‌که استفاده از پرتوها در بخش کشاورزی از دهه ۵۰ میلادی آغاز شده است، اظهار کرد: با استناد به آمار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سازمان بهداشت جهانی در دنیا بیش از ۶۰ نوع مواد غذایی برای اهداف مختلف شامل کنترل و مهار جوانه زدن، تاخیر در رسیدن، کاهش میکروارگانیسم‌ها، از بین بردن حشرات، غیرفعال کردن انگل‌ها، جلوگیری از فساد و افزایش زمان ماندگاری و ... پرتودهی می‌شود. در مورد گیاهان دارویی، پرتودهی بر روی ادویه‏ جات، دمنوش و داروهای گیاهی انجام شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی برخی محصولات شرکت مانند هیدروژل پوشش‌‏دهنده زخم، پودربندآورنده خون (همواستات)، سوپرجاذب بهداشتی، سوپرجاذب کشاورزی (مؤثر در کشت دیم و مقابله با خشکسالی)، آفت‌‏زدای و خشک‏‌کن مایکروویو، هیدرومالچ، سامانه پرتودهی با اشعه ایکس (کاربری کشاورزی، بیولوژی و عقیم‌‏سازی حشرات)، سامانه پرتودهی خودحفاظ گاما و ... پرداخت.

شیرمردی افزود: یکی از مهم‏ترین محصولات شرکت، دستگاه اسانس‌‏گیر صنعتی است که مجهز به سنجه اپتیکی است و علاوه بر تولید اسانس، پایش کیفیت ذرات خروجی از دستگاه را برای افزایش خلوص انجام می‌دهد. اسانس گیاهان دارویی و معطر استخراج ‎شده با امواج مایکروویو به دلیل بهره‌‏گیری از این سنجه‌‏ها دارای خلوص بالا است.

معاون سازمان انرژی اتمی بر درخواست حمایت از ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی در معرفی محصولات و همراهی برای فرهنگ‏سازی سودمندی کاربرد پرتوها در موارد مذکور تاکید کرد.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، در پایان جلسه مقرر شد تا از طرف ستاد و شرکت، افرادی به عنوان رابط معرفی شوند تا طی جلسات مستمر، نقشه راه عملیاتی بهره ‏برداری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • کارگران نقش ویژه‌ای در اعتلای اقتصاد و تولید کشور دارند
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • تجلیل از مشاهیر، موجب اعتلای فرهنگی و هنری می شود
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد