Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@09:32:04 GMT

توضیح کردستان عراق درباره چاپ تمبر ضد ایرانی

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۸۱۱۳۸

توضیح کردستان عراق درباره چاپ تمبر ضد ایرانی

به گزارش تابناک به نقل از فارس، اعتراض شدید ایران و ترکیه به اقدام حکومت منطقه کردستان عراق در چاپ یک نقشه جعلی علیه تمامیت ارضی ایران، ترکیه و سوریه، اربیل را مجبور به ارائه توضیح کرد.

وب‌سایت کردستان ۲۴ به نقل از سخنگوی حکومت کردستان عراق گزارش داد که تمبر‌هایی که نقشه مذکور در قالب آن منتشر شده‌اند موضع رسمی اربیل را منعکس نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«جوتیار عادل» بعد از ظهر امروز چهارشنبه طی نشست خبری در واکنش به اعتراض ایران و ترکیه گفت که «شماری از هنرمندان نمونه‌های تمبر یادگاری را به مناسبت سفر پاپ فرانسیس به اقلیم کردستان ارائه کردند و این تمبر‌ها جز پیشنهادات چیز دیگری نیست».

وزارت حمل و نقل کردستان عراق دیروز سه‌شنبه ۶ تمبر یادبود به مناسب سفر رهبر کاتولیک‌های جهان به عراق منتشر کرده بود که در یکی از آن‌ها با ترسیم نقشه‌ای جعلی از منطقه کردستان عراق، ادعا‌هایی علیه تمامیت ارضی ترکیه، سوریه و ایران مطرح شده بود.

این اقدام اربیل اعراض شدید ترکیه و ایران را در پی داشت. وزارت خارجه ترکیه در واکنش به این نقشه جعلی با دعوت از مقامات عراقی برای احترام به تمامیت ارضی کشور‌های منطقه، اعلام کرد: «برخی از مقامات اقلیم کرد شمال عراق پای خود را از گلیمشان بیرون گذاشته و تلاش کرده‌اند از سفر (پاپ) به عنوان بهانه‌ای به منظور انتشار خیالات واهی و توهمات خود درباره تمامیت ارضی کشور‌های همسایه عراق سوء استفاده کنند».

به گزارش آناتولی ترکیه، وزارت امور خارجه این کشور خواستار پاسخگویی فوری اربیل به اخبار مربوط به احتمال انتشار نقشه جعلی در تمبر یادبود سفر پاپ به عراق شده و تاکید کرد: «مقامات اقلیم شمال عراق بهتر از هر کس دیگری از عواقب چنین امیال موذیانه‌ای مطلع هستند. منتظر اظهار نظر و پاسخگویی فوری و شفاف مقامات اقلیم کرد شمال عراق در این باره هستیم».

«فاتح یلدیز»، سفیر ترکیه نیز در توییتر خود با باز نشر موضع وزارت خارجه این کشور از این اقدام انتقاد کرد.

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز امشب (چهارشنبه) در پاسخ به سؤالی درباره انتشار تمبری در اقلیم کردستان عراق در پی سفر پاپ به این منطقه، عنوان کرد: «روشن است آنچه در فضای عمومی منتشر شده خلاف اصول و قواعد بین‌الملل است».

وی تصریح کرد: «جمهوری اسلامی ایران ضمن اعتراض به دولت عراق نسبت به این موضوع خواستار جمع آوری و اصلاح فوری این اقدام غیردوستانه شده است».

این اقدام ضد ایرانی و ادعای تمامیت ارضی منطقه کردستان عراق علیه ایران اعتراض کاربران ایرانی را در شبکه‌های مجازی درپی داشته است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سعید محمد مهدی باکری حداقل دستمزد عیسی کلانتری میلاد حاتمی اقلیم کردستان عراق سخنگوی وزارت امور سعید خطیب زاده انتشار تمبر تمامیت ارضی سعید محمد مهدی باکری حداقل دستمزد عیسی کلانتری میلاد حاتمی کردستان عراق تمامیت ارضی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۱۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود

تین نیوز

شرکت کل راه آهن عراق موعد آغاز اجرای پروژه جاده توسعه را اوایل سال 2025 اعلام کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از الصباح، یونس خالد الکعبی، مدیرکل این شرکت گفت که پروژه جاده توسعه، پروژه ای بزرگ و عظیم است و بیش از 66 درصد از طراحی های راه آهن و 50 درصد از طراحی های مسیر زمینی آن انجام شده است.

وی افزود که بررسی خاک حدود هزار کیلومتر با میزان انجام کار 89 درصد در مناطق شمال بغداد تا مرزها و 85 درصد از جنوب بغداد تا فاو انجام شده است.

الکعبی به موافقت 7 استان که آخرین آن صلاح الدین بود با مسیر عبور جاده توسعه اشاره کرد و گفت که تنها موافقت بصره، کربلا و دهوک باقی مانده است.

مدیرکل شرکت راه آهن عراق گفت که در نشست های آتی با ترکیه، مسائل فنی که بسیار شده، مطرح خواهد شد و این مسائل به تفاهمات و توافق بر سر همه جزئیات با پیشرفت کار در این پروژه نیاز دارد.

پروژه جاده توسعه که اواخر ماه مه گذشته توسط محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق اعلام شد، شامل مسیری زمینی و ریلی از عراق به ترکیه و بنادر آن است.

این مسیر از بندر فاو در بصره آغاز می شود و برنامه ریزی شده تا متشکل از یک جاده و راه آهن به طول یک هزار و 200 کیلومتر داخل خاک عراق و اتصال آن به شبکه ریلی ترکیه است.

بودجه این پروژه حدود 17 میلیارد دلار برآورد شده و در 3 مرحله اجرا می شود. مرحله نخست سال 2028 مرحله دوم سال 2033 و مرحله پایانی نیز سال 2050 تکمیل می شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رئیس اقلیم کردستان عراق وارد تهران شد
  • سفر مهم بارزانی به تهران پس از ۳سال | جزئیات دیدارهای رییس اقلیم کردستان
  • بارزانی امروز به تهران سفر می‌کند
  • ایرانی‌هایی که در کشور خود هم برگ هویت ندارند
  • سفر نیچروان بارزانی به تهران
  • کشته شدن ۳۲ عنصر پ ک ک در شمال عراق توسط ترکیه
  • بارش شدید باران و به راه افتادن سیل در سلیمانیه عراق+فیلم
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران
  • پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود
  • (تصاویر) بازسازی چهره زن ۷۵ هزار ساله کشف شده در کردستان عراق