Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر فرزین رضاعی عصر شنبه در نشست با نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: انتخاب دکتر فتحی به عنوان عضو ناظر مجلس در هیات امنای صرفه‌جویی ارزی معالجه بیماران کشور می تواند گام مهمی برای رسیدگی به مشکلات این بخش باشد.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد توسعه بر اساس مبادین علمی توسط نمایندگان مجلس در کردستان اضافه کرد: برداشتن گام‌های صحیح در راستای رفع محرومیت استان و اندیشیدن تمهیداتی جهت کاهش مشکلات از جمله انتظارات جامعه دانشگاهی از نمایندگان مجلس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضاعی با بیان اینکه درصدد هستیم با مسوولان استان سند توسعه دانشگاهی بر اساس موازین علمی را به نتیجه برسانیم، افزود: با همکاری تیم مدیریتی تدوین نقشه راهی جهت توسعه آموزش دانشگاه برای آیندگان ضروری است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: کردستان از لحاظ کمبود فضای دانشگاهی، رفاهی و خوابگاهی مشکلات متعددی دارد که از این لحاظ نسبت به استان‌های همجوار قابل قیاس نیست.

رضاعی در ادامه مشارکت و همراهی تیم مدیریتی استان جهت رفع مشکلات موجود و سوق دادن دانشگاه به جایگاه واقعی خود را ضروری برشمرد و گفت: امید است با فراهم کردن زیرساخت‌ها به سمت حل مشکلات و دستیابی به آرمان‌ها گام برداریم.

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی هم با قدردانی از پرسنل بهداشت و درمان که در شرایط بحران کرونا خالصانه در راه خدمت به همنوعان از هیچ کوششی دریغ نکرده‌اند، تاکید کرد: حدود پنج ماه از شیوع بیماری کرونا می‌گذرد که در این مدت کادر بهداشت و درمان با وجود مشکلات فراوان و تاخیر در پرداختی‌ کارانه،  در پوششی سخت و طاقت‌فرسا پای کارند که همه ما قدردان زحمات آنها هستیم.

دکتر محسن فتحی با دادن قول مساعد در راستای مشکلات دانشگاه علوم پزشکی، جذب اعتبار، تعیین تکلیف نیروهای شرکتی از لحاظ پرداختی‌ها، پرداخت کارانه و معوقات پرسنل، تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به پیمانی افزود: به عنوان نماینده مردم موظف هستم در راستای کمک و رفع مشکلات جامعه هدف تلاش کنم.

وی هدایت کردن دانشگاه به مسیر توسعه را مهم و از اهداف عمده خود اعلام کرد و گفت: امید است با تدابیر عالی و مدیریت دلسوزانه دکتر رضاعی و هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کردستان به نقطه‌ای برسیم که به مطالبات مورد نظر دست یافته و مشکلات موجود رفع شوند.

تاکید بر ایجاد بسترهای رشد دانشجو

رئیس دانشگاه و نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین از دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بازدید کردند.

در این بازدید پیرامون مباحثی از جمله کمبود فضای فیزیکی دانشکده، فرسودگی و قدیمی بودن ساختمان مذکور، نامناسب بودن فضای کلاس‌ها نسبت به تعداد دانشجویان، فرسودگی وسایل کمک آموزشی، کمبود نیروی انسانی، کمبود فضای فیزیکی برای اعضای هیئت علمی، کمبود تکنولوژی و تجهیزات آموزشی و بازسازی کلاس‌ها و فضای آموزشی در راستای استفاده بهینه از منابع موجود توسط مسوولین دانشگاه اشاره شد.

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی ضمن قول مساعد جهت تامین اعتبار برای رفع موانع موجود در راستای توسعه دانشکده پرستاری و مامایی اظهار کرد: هدف ما به عنوان مجری قانون، احصای مشکلات و تلاش در راستای حل آن جهت توسعه استان است.

فتحی با بررسی کمبود فضای فیزیکی، مشکلات دانشکده مامایی و پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان و مقایسه وضعیت آن با استان‌های همجوار گفت: گسترش فضای دانشگاهی، بازسازی کلاس‌ها و ایجاد بستری برای رشد دانشجو به نحو احسن از دیگر مطالبات و موارد قطعی مورد پیگیری ما در مجلس است.

در حال حاضر ۸۰۰ دانشجو در این دانشکده به  تحصیل مشغول هستند که از این تعداد، ۲۳۰ نفر مربوط به ورودی سال گذشته است.

مسوولان همچنین از خوابگاه دانشجویی پسرانه ۳۰۰ نفری ۲۲ گولان دانشگاه علوم پزشکی کردستان بازدید کردند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این بازدید به کمبود فضای خوابگاهی در استان نسبت به سرانه کشوری اشاره کرد و گفت: گسترش فضای ورزشی و خوابگاهی خواسته اصلی دانشگاه است.

نماینده شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید جهت رفع مشکلات خوابگاه پسرانه ۲۲ گولان و تامین اعتبار جهت تکمیل فاز دوم این خوابگاه قول مساعد داد و گفت: تلاش می کنیم در مسائل فرهنگی، اختصاص بودجه و رفع مشکلات احصا شده، کمک حال مجموعه دانشگاهی باشیم.

خوابگاه  پسرانه ۲۲ گولان با ظرفیت پذیرش ۳۰۰ دانشجو  با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال در زمینی با زیربنای ۳۶۰۰ متر مربع احداث شده و دارای ۱۱۰ اتاق و ۳۰۰ تخت است، تاکنون با۸۶ درصد رشد فیزیکی بخشی از آن فعال و فاز دوم آن با ۵۰ درصد رشد در حال احداث است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی کردستان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی کردستان بهداشت و سلامت مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی کردستان بهداشت و سلامت دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نماینده مردم کمبود فضای رفع مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۹۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از مسئولان و معاونت های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.

نشریات روایتگر جنبش‌ دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در این مراسم به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاوردهای دانشگاه ها و پیشرفت های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

رشید جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می توانند و باید تقویت کننده فضای گفت و گو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفت و گو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می توانند هم فضای گفت و گو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه ای ضعف داریم.

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

جعفرپور تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل های احتمالی مساله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بارها تاکید شده است.

انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

وی در ادامه به انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند، البته تولید علم روند خوبی طی کرده است ولی در بخش های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش های دانشجویی دانشگاه های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور همچنین گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم‌ البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد