Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی از تدوین نقشه‌راه علوم زمین و معدن استان‌ها خبر داد و گفت: فاز اول و دوم این نقشه راه به اتمام رسیده و در حال اجرای فاز سوم این برنامه هستیم.

به گزارش ایسنا، دکتر راضیه لک در نشست برنامه‌ریزی و شورای معادن کردستان با بیان اینکه برای شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌ها در استان‌ها، سازمان زمین‌شناسی اقدام به تهیه نقشه راه کرده است، اظهار کرد: بر این اساس اقدام به تهیه نقشه راه علوم زمین و معدن استان‌ها کردیم که در فاز سوم این طرح هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی رتبه ایران از لحاظ مساحت را ۱۸ جهانی و استان کردستان از لحاظ مساحت در کشور را ۱۳ دانست و ادامه داد: یکی از پارامترهای توسعه صنایع معدنی، آب است و با توجه به فراوانی آب در کردستان ظرفیت توسعه صنایع معدنی در این استان وجود دارد.

به گفته لک، میانگین بارندگی در جهان ۸۵۰ میلیمتر، در ایران بیش از ۳۰۰ میلیمتر و متوسط بارندگی در کردستان ۳۲۵ میلیمتر است.

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور گفت: ایران نسبت به جهان وضعیت و ظرفیت معدنی خوبی دارد و کردستان هم از لحاظ زمین‌شناسی در سه زون واقع شده و از نظر معدنی هم شرایط مطلوبی دارد.

لک ادامه داد: یک درصد ذخیره معدنی کشور در کردستان وجود دارد که این به دلیل عدم شناسایی معادن استان بوده است. و از سوی دیگر دو معدن مهم طلای کشور در این استان واقع شده که رتبه دوم ذخیره طلای کشور را دارد.

وی وجود عناصر نادر خاکی را از دیگر ظرفیت‌هاس استان کردستان عنوان کرد و افزود: اما کارخانه‌های فرآوری نسبت به ذخیره معدنی در این استان کم است و بی‌شک توسعه این کارخانه‌ها یکی از نقشه راه‌های پیشرفت این استان خواهد بود.

در این نشست همچنین علیرضا شهیدی معاون زمین‌شناسی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات ‌معدنی نیز گفت: تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی از جمله کارهایی است که انجام شده و در کردستان نیز این نقشه طراحی و کار تولید اطلاعات آن به اتمام رسیده است.

وی با اشاره به اینکه 34 مخاطره در ایران وجود دارد، افزود: باید راهکارهایی داشته باشیم تا آسیب‌هایی که مخاطرات می‌توانند به کشور برسانند به حداقل ممکن برسند.

معاون سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات ‌معدنی کشور ادامه داد: کردستان در اکتشاف معادن طلا در رتبه دوم، در اکتشاف آهن در رده چهارم و در اکتشاف "باریت" در رده سوم کشوری قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام استان کردستان سازمان زمین شناسی معادن طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۲۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان

رئیس سازمان جهاد کشاورری استان کردستان از اخذ مجوز و آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان خبر داد. - اخبار استانها -

پیمان اسکندری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم کردستان از آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان خبر داد و اظهار داشت: با تلاش‌ها و پیگیری‌های استاندار مجوز واردات میوه‌های گرمسیری همچون موز، انبه، آناناس، نارگیل و ... صادر شد.

وی با بیان اینکه مرز رسمی باشماق از جایگاه ویژه‌ای در بین مرزهای رسمی کشور برخوردار است، گفت: در سال 1401 حدود 264 هزار تن و در سال گذشته نیز 266 هزار تن محصولات کشاورزی از این مرز به کشور عراق صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان تصریح کرد: این روند همچنان با توجه به سیاست های جهش تولید، تولید پایدار، ایجاد اشتغال، ازر آوری، تنظیم و کنترل قیمت محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی در سطح بازار در کشور رو به افزایش است.

وی بیان کرد: یک حلقه مغفول هم برای واردات محصولات گرمسیری وجود داشت که با توسعه ظرفیت‌های زیر ساختی مرتفع شد و این حرکت باعث رونق بیشتر مرز باشماق و توسعه تجارت خارجی شود.

اسکندری عنوان کرد: تامین نیاز بازار و مصرف میوه‌های گرمسیری در داخل کشور و نزدیکی مرز باشماق به بندر لاذقیه سوریه نسبت به دیگر مرزهای ترانزیتی رسمی کشور و کاهش هزینه‌های حمل و صرفه‌جویی در زمان ما را بر آن داشت که مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از جمله موز، آناناس، انبه و نارگیل را از این مرز رسمی بگیریم.

وی اظهار کرد: با ایجاد زیر ساخت‌های لازم از جمله احداث ساختمان و ایجاد پست قرنطینه نباتی، بکارگیری نیروی متخصص و آموزش دیده و استقرار آزمایشگاه قرنطینه‌ای دولتی و خصوصی توسط این سازمان و اداره کل گمرک استان و توسعه زیر ساخت‌های گمرکی و پیگیری مستمر توانستیم مجوز واردات میوه‌های گرمسیری را از سازمان حفظ نباتات کشور دریافت کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اعلام کرد: تجار می‌توانند از روز یکشنبه هفته آینده ضمن اخذ مجوزات لازم، اقدام به واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان کنند.

انتهای‌ پیام/481/

دیگر خبرها

  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • تهیه نقشه مناطق مستعد و دارای سابقه آتش‌سوزی در مراتع ضرورت است