Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-05@18:03:30 GMT

نقشه بیشرمانه پزشک برای خانم بیمار در کردستان

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۱۹۹۸۵

رکنا: پزشکی که در فضای مجازی برای بیمارش ایجاد مزاحمت می کرد، دریک عملیات غافلگیرانه توسط پلیس فتا استان کردستان دستگیر شد.

به گزارش گروه حوادث رکنا، رییس پلیس Police فتا استان کردستان از دستگیری مزاحم یک زن جوان در شبکه‌های اجتماعی خبر داد و اعلام کرد که فضای اینترنت بد رفتاری را آسان‌تر می‌کند. در واقع آن گمنامی و پوششی که اینترنت در اختیار کاربران قرار می‌دهد باعث می‌شود مزاحمان احساس کنند که در ایمنی کامل هستند و در نتیجه رفتار‌های بد خود را با خیال راحت بروز می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ فرامرز شاکری در تشریح این خبر اظهار کرد: با حضور این زن در پلیس فتا به همراه مرجوعه قضایى از دادسرا، رسیدگى به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: شاکی جوان در اظهارات اولیه خود علت مراجعه‌اش را به پلیس فتا، مزاحمت و مطالب توهین آمیز و زشت و ناپسند در شبکه‌هاى اجتماعى پیام‌رسان عنوان داشت، که باعث ناراحتی و به خطر افتادن آبروی وی شده است.

سرهنگ شاکری تصریح کرد: با توجه به موضوع پرونده با انجام بررسی و انجام تحقیات فنی و پلیسی متهم شناسایی گردید که متهم شناسایی شده پزشک Doctor شاکیه بود.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: با هماهنگی با مقام قضایی متهم به این پلیس احضار شد و پیرامون موضوع پرونده از متهم تحقیق، بدواً منکر قضیه بوده اما پس از مواجهه با دلایل و مدارک مستند به بزه انتسابی معترف و بیان داشت، شاکیه جهت ویزیت به بنده مراجعه و بیمار بنده بود و با سو ء استفاده از موقیت شغلی خودم و با استفاده از اطلاعات به دست آورده شده به انگیزه ضد اخلاقی و برقراری رابطه با شاکیه اقدام به ایجاد مزاحمت و ارسال پیام‌های توهین آمیز برای وی نمودم‌.سرهنگ شاکری در رابطه با تهدیدات و مزاحمت برای اطفال و زنان توضیح داد: طبق ماده ۶۴۱ قانون Law مجازات اسلامی مصوب ۷۵، هرگاه کسی به وسیله‌ تلفن یا دستگاه‌های مخابراتی دیگر برای اشخاص ایجاد مزاحمت کند علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات، مرتکب به حبس از یک تا شش ماه محکوم خواهد شد.وی تصریح کرد: شهروندان هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۹۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیشینگ کار حرفه ای در کرج در دام پلیس افتاد

سرهنگ محمد نادربیگی اظهار کرد : کارشناسان پلیس فتا استان البرز با به کارگیری روش های نوین بررسی جرائم رایانه ای و به کارگیری اقدامات فنی و پلیسی از فعالیت یک اکانت تلگرامی در زمینه فیشینگ مطلع شدند.

وی افزود: پس از انجام اقدامات لازم مخفیگاه متهم مورد نظر در منطقه عظیمیه کرج شناسایی و نامبرده با هماهنگی قضایی دستگیر شد.

نادربیگی گفت: در بازرسی از تجهیزات الکترونیک متهم که به وسیله آن ها اقدام به ارسال پیامک های جعلی ابلاغیه قضایی می کرد، اطلاعات بانکی بیش از ۴۰۰ کاربر شناسایی شد که تاکنون ۱۸ نفر از مالباختگان شناسایی شده اند.

وی افزود: ارزش کلاهبرداری این متهم توسط کارشناسان بیش از ۲ میلیارد ریال برآورد می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • دستگيری عامل تيراندازی در خرم آباد
  • ۹۳ فقره انواع سرقت در گلستان کشف شد
  • قتل هولناک زن جوان به دست پسرش
  • فیشینگ کار حرفه ای در کرج در دام پلیس افتاد
  • مزاحمت ناموسی موجب قتل در شهرستان مهاباد شد
  • دستبند پلیس عنبرآباد بر دستان قاتل فراری
  • دستبند پلیس آگاهی آذربایجان غربی بر دستان کلاهبردار میلیاردی
  • دستبند پلیس آگاهی آذربایجان غربی بردستان کلاهبردار میلیاردی
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!